more functional navigation pane

Would you like Bulk Rename Utility to offer new functionality? Post your comments here!

more functional navigation pane

Postby assagai » Wed Dec 02, 2015 10:31 pm

more functional navigation pane would be welcome
currently there is no way to paste a saved path in the program
also, the navigation pane does not correspond to the windows file explorer. E.g. in windows file explorer I can get access to my desktop instantly wheres in BRU I have to navigate through multiple subfolders to get there. More importantly, BRU has no access to network folders
assagai
 
Posts: 6
Joined: Wed Dec 02, 2015 10:16 pm

Re: more functional navigation pane

Postby Admin » Thu Dec 03, 2015 12:21 am

Hi, thanks for your feedback.

Yes , it's an area that can be improved.

currently there is no way to paste a saved path in the program


Try Ctrl+J (Jump to path)

also, the navigation pane does not correspond to the windows file explorer. E.g. in windows file explorer I can get access to my desktop instantly wheres in BRU I have to navigate through multiple subfolders to get there.


Yes, that is missing.

More importantly, BRU has no access to network folders


This could be added, however for now you can map the network path to a drive in Windows Explorer and then access it easily with BRU.

thanks
Admin
Site Admin
 
Posts: 1464
Joined: Tue Mar 08, 2005 8:39 pm

Re: more functional navigation pane

Postby assagai » Thu Dec 03, 2015 5:35 pm

Ctrl+J works, thanks. Still it would be more convenient if you had a filed to paste a path just like in the file explorer
mapping a drive does not work smoothly in my laptop. anyway a direct access to network folder would be much easier especially if you do not want to use mapping (as it slows down file explorer)
assagai
 
Posts: 6
Joined: Wed Dec 02, 2015 10:16 pm

Re: more functional navigation pane

Postby Admin » Mon Jan 11, 2016 11:15 am

Version 3 has improved navigation.
Admin
Site Admin
 
Posts: 1464
Joined: Tue Mar 08, 2005 8:39 pm

Re: more functional navigation pane

Postby assagai » Thu Jan 14, 2016 9:47 pm

thank, you.
that addressed my question.
also the new version reinstated context menu, which did not show up in the previous version that I had

unfortunately thee is a small glitch in the program: it does not fit vertically on my screen. I am not able to diminish the vertical size of the window either
assagai
 
Posts: 6
Joined: Wed Dec 02, 2015 10:16 pm

Re: more functional navigation pane

Postby Admin » Fri Jan 15, 2016 11:34 am

Hi, what resolution is your screen? thanks
Admin
Site Admin
 
Posts: 1464
Joined: Tue Mar 08, 2005 8:39 pm

Re: more functional navigation pane

Postby assagai » Fri Jan 15, 2016 4:23 pm

1600 x 900
but larger text (150%)
assagai
 
Posts: 6
Joined: Wed Dec 02, 2015 10:16 pm

Re: more functional navigation pane

Postby Admin » Fri Jan 15, 2016 11:47 pm

Hi I will check and let you know. thanks!
Admin
Site Admin
 
Posts: 1464
Joined: Tue Mar 08, 2005 8:39 pm


Return to Suggestions