Bulkrename deselect files when loading a preset

Would you like Bulk Rename Utility to offer new functionality? Post your comments here!

Bulkrename deselect files when loading a preset

Postby Shiba » Tue Jul 21, 2020 3:12 pm

Let's say that I have a few files selected in Bulkrename.
Now I load a saved preset.
Bulkrename load the preset but also deselect everything.
And now I have to select files a second time. That's quite annoying.

Can you change Bulkrename so that when the user load a preset the selection is still selected.

Thanks.
Shiba
 
Posts: 3
Joined: Tue Jul 21, 2020 12:28 am

Re: Bulkrename deselct files when loading a preset

Postby therube » Tue Jul 21, 2020 9:09 pm

(There are probably a number of operations that will cause selected files to become deselected?)
therube
 
Posts: 1025
Joined: Mon Jan 18, 2016 6:23 pm

Re: Bulkrename deselct files when loading a preset

Postby Admin » Tue Sep 22, 2020 1:17 am

This feature was added now since version 3.4.0.0
Admin
Site Admin
 
Posts: 2059
Joined: Tue Mar 08, 2005 8:39 pm


Return to Suggestions