don't show version number in control panel -> software

Would you like Bulk Rename Utility to offer new functionality? Post your comments here!

don't show version number in control panel -> software

Postby masu » Thu Nov 03, 2005 8:33 pm

don't show version number in control panel -> software
masu
 
Posts: 23
Joined: Thu Sep 01, 2005 7:55 pm

Postby Admin » Thu Nov 03, 2005 10:10 pm

Ermm.....why?



Jim
Admin
Site Admin
 
Posts: 1504
Joined: Tue Mar 08, 2005 8:39 pm

Postby masu » Fri Nov 04, 2005 7:10 pm

on some programs like Firefox, there are multiple entries with different version numbers in the control panel -> software, if you update to a new version.

so I Thought this could also happen with bulk renamer
masu
 
Posts: 23
Joined: Thu Sep 01, 2005 7:55 pm

Postby Admin » Fri Nov 04, 2005 7:43 pm

Hi,

No, that won't happen. When you upgrade the installer will automatically remove the older version.


Jim
Admin
Site Admin
 
Posts: 1504
Joined: Tue Mar 08, 2005 8:39 pm

Postby masu » Sat Nov 05, 2005 11:13 am

thanks for the info, inthis case, I needn't worry
masu
 
Posts: 23
Joined: Thu Sep 01, 2005 7:55 pm


Return to Suggestions