Camera Card Reader Hang-up: W10 Home 64bit!!

Post any Bulk Rename Utility support requirements here. Open to all registered users.

Camera Card Reader Hang-up: W10 Home 64bit!!

Postby Anurakclark » Fri Oct 11, 2019 1:02 pm

When I navigate to the subfolder for an SXDC card used with either a Canon or Sony camera sitting in a Lexar USB3 reader, BRU will hang-up trying to read the subfolder for 10 minutes or more. I have to use Process Explorer to shut it down.

But if I first navigate to the same subfolder in Windows Explorer, it displays correctly and quickly. If I then start BRU, it too will read the subfolder correctly and quickly. However, if I navigate to the subfolder in PowerDesk Pro V9 for W10 first, it too will hang-up like BRU. So these two file readers exhibit the same problem. This problem never showed up in W7.

BRU is installed with the Windows Explorer Extensions box checked.
Anurakclark
 
Posts: 1
Joined: Fri Oct 11, 2019 1:01 pm

Re: Camera Card Reader Hang-up: W10 Home 64bit!!

Postby Growltiger » Fri Oct 11, 2019 9:43 pm

Try a better card reader. The Lexar has a very poor reputation for quality - look at all the one star reviews on Amazon. And it appears to have particular issues with 32GB cards.
Growltiger
 
Posts: 19
Joined: Tue Sep 24, 2019 5:03 pm

Re: Camera Card Reader Hang-up: W10 Home 64bit!!

Postby flashhmob » Mon Dec 16, 2019 8:28 am

Yeah. True. I too read the reviews on amazon.
flashhmob
 
Posts: 1
Joined: Mon Dec 16, 2019 8:24 am


Return to BRU Support