Any way to hide the "ViceVersa PRO" ad?

Post any general comments regarding Bulk Rename Utility here. Open to all registered users.

Any way to hide the "ViceVersa PRO" ad?

Postby remaner klub » Tue Nov 25, 2008 10:46 pm

Just wondering if there is a way to hide the "ViceVersa PRO" advertisement that appears in BRU 2.7.1.1 (e.g. after making a donation). I was considering donating anyway, so...

Oh, and I'm not whining about it, and I'm not saying the ad is problematic. I don't need anyone getting in my face simply because I brought it up.
remaner klub
 
Posts: 7
Joined: Fri Apr 28, 2006 1:14 am

Re: Any way to hide the "ViceVersa PRO" ad?

Postby remaner klub » Thu Nov 27, 2008 4:40 am

I found a way. Thanks anyway.
remaner klub
 
Posts: 7
Joined: Fri Apr 28, 2006 1:14 am

Re: Any way to hide the "ViceVersa PRO" ad?

Postby Mr Plow » Mon Dec 15, 2008 11:52 pm

I too would like to know if there's any way to remove the ViceVersa Pro ad.

Now I don't mind paying to do so...in fact I would seriously consider purchasing VVP (it looks useful and I've downloaded it to try) if it were to remove the ad from BRU.

Given that—as fantastic as BRU is—it does eat up a whole lot of screen real estate, I would really like to know if there is a way to get back that chunk of ad space!

Thanks.
Mr Plow
 
Posts: 4
Joined: Wed Feb 28, 2007 12:39 am
Location: California, USA

Re: Any way to hide the "ViceVersa PRO" ad?

Postby Admin » Tue Dec 16, 2008 5:47 am

Hi!
Currently it is not possible, but we will add a way to remove the small add in the next release: we have received the same feedback from other users! :)
Regarding ViceVersa PRO, it's a very useful program, try it out!
thanks!
Paul
Admin
Site Admin
 
Posts: 1505
Joined: Tue Mar 08, 2005 8:39 pm

Re: Any way to hide the "ViceVersa PRO" ad?

Postby ander » Thu Jan 22, 2009 8:30 am

Hmm... I see that the only substantial advantage of updating from BRU 2.7.0.3 to 2.7.1.1 is that the Jump To box has a Browse button.

Personally, I always copy the path from my current file window and paste it into BRU's Jump To box. That's much quicker than re-browsing for the same folder you're (presumably) already viewing. So with all due respect, I think I'll stick with v2.7.0.3 rather than switching to adware. :?)
ander
 
Posts: 8
Joined: Sun Aug 31, 2008 7:46 am

Re: Any way to hide the "ViceVersa PRO" ad?

Postby remaner klub » Thu Jan 22, 2009 1:45 pm

ander wrote:I think I'll stick with v2.7.0.3 rather than switching to adware. :?)

Or one of the many alternatives...
remaner klub
 
Posts: 7
Joined: Fri Apr 28, 2006 1:14 am

Re: Any way to hide the "ViceVersa PRO" ad?

Postby shhac » Wed Apr 29, 2009 2:01 am

My post in this thread (on Mar 28) seems to have vanished with me not being informed of a reason, so just to clarify, was it against the rules, or did the server get backed up and lose some posts?
If it was the former I would appreciate it either being edited +reason, or an email telling me rather than being left in the dark.
Additionally I apologise for not sending this via a PM however I could not see how.
Thanks for your understanding.
shhac
 
Posts: 15
Joined: Tue Sep 11, 2007 10:47 pm

Re: Any way to hide the "ViceVersa PRO" ad?

Postby Admin » Wed Apr 29, 2009 12:44 pm

I apologize, but which post? Please feel free to re-post. Maybe it was deleted during "spam" removal :? Sorry for the inconvenience.
Admin
Site Admin
 
Posts: 1505
Joined: Tue Mar 08, 2005 8:39 pm

Re: Any way to hide the "ViceVersa PRO" ad?

Postby shhac » Thu Apr 30, 2009 10:00 pm

shhac wrote:I wonder what happens in version 2.7.1.1 if you do this (32-bit build anyway)
Code: Select all
000B1B84 20
000B39D0 01 00 01 00
shhac
 
Posts: 15
Joined: Tue Sep 11, 2007 10:47 pm

Re: Any way to hide the "ViceVersa PRO" ad?

Postby Admin » Fri May 01, 2009 5:36 am

Hello,

I do not know, what happens? And what tool do you use to do that?

thanks
Admin
Site Admin
 
Posts: 1505
Joined: Tue Mar 08, 2005 8:39 pm

Re: Any way to hide the "ViceVersa PRO" ad?

Postby shhac » Fri May 01, 2009 5:15 pm

It was a rhetorical question, don't worry.
shhac
 
Posts: 15
Joined: Tue Sep 11, 2007 10:47 pm

Re: Any way to hide the "ViceVersa PRO" ad?

Postby Admin » Sat May 02, 2009 6:56 am

Is that a way to remove the ad editing the code? :|
Admin
Site Admin
 
Posts: 1505
Joined: Tue Mar 08, 2005 8:39 pm

Re: Any way to hide the "ViceVersa PRO" ad?

Postby shhac » Sat May 02, 2009 3:01 pm

Makes it 1px by 1px.
shhac
 
Posts: 15
Joined: Tue Sep 11, 2007 10:47 pm

Bulk Rename Utility 64 bit Removal of ViceVersa PRO ad

Postby Xenonrider » Tue Sep 01, 2009 5:08 am

Bulk Rename Utility 64 bit Removal of ViceVersa PRO ad:

Make the following edit at this location:

1133D0: 00 00 00 00
Xenonrider
 
Posts: 1
Joined: Sun Aug 30, 2009 8:52 am

Re: Any way to hide the "ViceVersa PRO" ad?

Postby smurfer » Mon Apr 20, 2015 8:45 pm

What edit would work on the latest 64bit version 2.7.1.3 ? :)
smurfer
 
Posts: 1
Joined: Mon Apr 20, 2015 8:34 pm

Next

Return to General Comments


cron