BRC only showing preview i.e. running under simulation mode!

Post any Bulk Rename Command support requirements here. Open to all registered users.

BRC only showing preview i.e. running under simulation mode!

Postby zuydipurdo » Sat May 09, 2020 10:36 am

Hi i just started using BRC so yes in might be doing something dumb! but the following is my current situation:

i have the following files in a:\tmp
Code: Select all
1  0.txt
1__)2.txt


trying to rename them with:
Code: Select all
brc64 /STRIPSYMBOLS /TIDYDS /DIR:"a:\tmp"


also tried
Code: Select all
brc64 /STRIPSYMBOLS /TIDYDS

**the output was the same!

Output:
Code: Select all
Processing Folder a:\tmp\
Filename 1  0.txt would be renamed to 1 0.txt
Filename 1__)2.txt would be renamed to 12.txt


But when i do dir to check result:
Code: Select all
1  0.txt
1__)2.txt


Am i missing some switch?
i am using BRC (x64) version 1.3.3.0 on windows 10 1909.18363.778.

Please assist.

thank you
zuydipurdo
 
Posts: 5
Joined: Sat May 09, 2020 10:10 am

Re: BRC only showing preview i.e. running under simulation mode!

Postby therube » Sun May 10, 2020 11:27 am

To actually affect a change you need /EXECUTE.

Without /EXECUTE, you verify that the output is expected (on screen).
With /EXECUTE the changes are made.
therube
 
Posts: 1022
Joined: Mon Jan 18, 2016 6:23 pm

Re: BRC only showing preview i.e. running under simulation mode!

Postby zuydipurdo » Tue May 12, 2020 1:17 am

thank you.
zuydipurdo
 
Posts: 5
Joined: Sat May 09, 2020 10:10 am


Return to BRC Support


cron